Dj trouwfeest nodig? Zoek je een Dj in de regio Herzele, Zottegem, Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Brakel… Dan zit je goed bij Tom Cosyns. Tom is afkomstig uit Ninove en draait feesten, events en fuiven in binnen en buitenland.

DJ feest Herzele, Zottegem, Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Brakel

 

Bent u op zoek naar een DJ voor uw feest, party of fuif in Herzele, Zottegem, Geraardsbergen, Aalst, Ninove of Brakel dit zit je hier goed. Discobar Verhuur is een concept van DJ Tom, een Professioneel DJ die staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Boek hier een Top DJ voor elk feest in Herzele, Zottegem, Aalst, Ninove, Brakel of andere steden.

Of u nou een DJ zoekt voor een trouwfeest, een verjaardagsfeest, een disco party, een personeelsfeest, of voor geheel iets anders, hier vindt u een Top Dj met 25 jaar ervaring. Tom is ex Dj in tal van discotheken en danscafe’s in Herzele, Zottegem, Geraardsbergen, Ninove , Aalst, Brakel en ver daarbuiten. Wij bieden u een zo breed mogelijke muziekmix aan, van retro house, tot 70’s, 80’s, 90’s, disco, … Boek Tom voor een gezellig feest met een complete Deluxe discobar.

Tom is een DJ waarop je kunt vertrouwen. Iemand die jouw feest perfect voorbereidt, alles voor je regelt en je gasten urenlang vermaakt met de beste muziek. Kortom: jouw wensen centraal, een spetterend feest en keihard dansen, zonder zorgen. Dat is een DJ Tom huren . Met veel plezier draaien we op uw feest. Jij geeft je wensen en muziekkeuze door, wij regelen de rest. Jouw feest wordt er één om nooit te vergeten!

Jouw feest: van perfecte voorbereiding tot volle dansvloer
DJ Tom en Discobar Verhuur verzorgen jouw avond tot in de puntjes. Met de beste hits van toen en nu zorgen we voor een swingend feest, waarop jij zorgeloos geniet van je vrienden en familie. Wij werken enkel met tevreden klanten, lees de reacties hier op onze website.

De DJ voor jouw verjaardag of jullie trouwfeest

DJ Tom en Discobar Verhuur werkt samen met een team van ervaren DJ’s, ze hebben we 1 ding gemeen, dat is een enorme passie voor muziek. Wij mixen alle muziek naaldloos aan elkaar, en hebben ervaring in elke dansstijl. Maar het is de uitdaging, het aanvoelen van een nieuw publiek en inspelen op de sfeer, wat ons vak zo bijzonder maakt. Wij geloven erin dat als we goed luisteren naar jou als klant, we van ieder feest een groot succes kunnen maken. Of dit nu een bedrijfsfeest, communiefeest, verjaardagsfeest of trouwfeest is. Er is niets leuker dan een geslaagd feest!

Waarom kiezen voor DJ Tom

Wij draaien uw feest aan een vast bedrag
Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
Er zijn nadien geen bijkomende kosten
Wij draaien de muziek die u wenst
25 jaar ervaring als DJ
Professioneel licht en geluid
De afspraken worden schriftelijk bevestigd
Je kan een playlist op voorhand opmaken

Voor meer info, maak vrijblijvend een afspraak !
Voor alle informatie bel ons op 0495/21 45 83 – mail naar : info@djtom.be of ga naar onze contactpagina.