Dj Bedrijfsfeest gezocht? Een DJ voor uw personeelsfeest of event nodig? Discobar & Dj Verhuur is uw professionele partner voor de muzikale organisatie en realisatie van uw feest. Discobar & Dj Verhuur is een concept van DJ Tom Cosyns. We bieden volledige geluidsinstallaties met of zonder DJ. Bij ons kan je het volledige plaatje boeken voor een onvergetelijk personeelsfeest. Een spetterend feest is geslaagd wanneer iedereen het naar zijn zin heeft gehad, de muziek speelt hierbij een hele belangrijke factor. Een goede dj draait allround en weet wat zijn publiek wil horen en waar ze willen op dansen.

Op zoek naar een Dj Bedrijfsfeest? Dan zit je hier goed!

Ben je begonnen met een de organisatie van je bedrijfsfeest of personeelsfeest dan heb je ook een DJ nodig. Bij Discobar verhuur kan u een zeer ervaren DJ inhuren. Een DJ die alles genres van muziek kan draaien, van top 50 tot Rock, van r&b tot salsa, 70’s, 80’s, 90’s, disco, fout, vlaams, retro house … wij hebben het allemaal. Wij draaien een feest in samenspraak met u.

Waarom kiezen voor DJ Tom voor uw personeelsfeest

  • Allround DJ met een zeer grote muziek kennis
  • Wij draaien uw bedrijfsfeest aan een vast bedrag
  • Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
  • Wij draaien de muziek die u wenst
  • 30jaar ervaring als DJ
  • Professioneel licht en geluid
  • De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  • Je kan een playlist op voorhand opmaken

 

Sfeerbeeld van Tom Cosyns als DJ

Bekijk hier meer beelden

Dj Bedrijfsfeest DJ Tom is de ideale DJ voor uw bedrijfsfeest hij heeft 25 jaar DJ ervaring. Waar jullie personeelsfeest ook doorgaat, DJ Tom draait nationaal met of zonder discobar. Tom is een stijlvol en professioneel DJ, zeer ervaren in zijn vak. Bij Bedrijfsfeest DJ Tom de staat de muziek centraal. Wij doen meer dan alleen plaatsjes draaien. Omdat een feest voor uw bedrijf een knaller moet worden, besteden wij hier grote zorg en aandacht aan. Onze persoonlijke en professionele aanpak staan garant voor een spetterende avond.

DJ Tom heeft de kennis en ervaring in huis om ook jullie feest tot in de puntjes te verzorgen. Elk dj opdracht is uniek en juist daarom is het draaien van een feest voor bedrijven ook maatwerk.

Heel wat referenties van bedrijven

Media Markt en Saturn
HH ziekenhuis Leuven,
Manna
Nutricion
Air France, KLM
Audi Brussel
HH ziekenhuis Leuven
FOD Binnenlandse Zaken
Agentshap Integratie en inburgering
UGent

Contacteer ons voor meer info, offerte en boeking

Boek Dj Bedrijfsfeest Tom Cosyns hij is dé referentie voor bedrijfsfeesten in Vlaanderen, bel: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar onze contactpagina.<
Andere DJ Sets :

Boek ons ook voor u:  Communie of lentefeest of Babyborrel –  Trouwfeest  –  Bedrijfsfeest of personeelsfeest  –   Verjaardagsfeest  –  Foute Party  –  Disco Party

Dj Bedrijfsfeest

Hoe u een DJ kiest voor uw bedrijfsevenement: 5 factoren om te overwegen

Bedrijfsevenementen zijn een manier voor het personeel van een bedrijf om te ontspannen, waar ze ook andere mensen kunnen ontmoeten die normaal geen deel uitmaken van hun afdeling. In essentie zijn bedrijfsevenementen als feesten waar mensen kunnen eten, drinken en genieten.

Net als elk ander feest is er iets dat je niet mag vergeten, namelijk de muziek. Muziek brengt leven op elk feest, en dat geldt ook voor zakelijke evenementen. Om goede muziek te hebben in een zakelijke functie, heb je een goede DJ nodig die je evenement van deuntjes voorziet.

DJ’s bieden een uitgebreide selectie aan muziek die ze op uw evenement kunnen draaien. Je kunt ze vragen om oldies, nieuwe muziek of een ander genre daartussenin te spelen. DJ’s zijn ongelooflijk fantasierijk, dus ze brengen zeker leven in uw bedrijfsevenement.

Door een DJ in te huren, zorg je ervoor dat iedereen in het bedrijf het naar zijn zin heeft. Afgezien daarvan ligt de last van het verzorgen van muziek voor het evenement niet bij iemand anders die voor het bedrijf werkt, aangezien de DJ meestal van buitenaf wordt ingehuurd.

De vraag blijft: hoe huur je een DJ in voor een zakelijk evenement in jouw bedrijf? In dit artikel zullen we daar enig licht op werpen. Hieronder staan ​​enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een DJ.

#1: Reputatie en ervaring

Er zijn altijd opkomende DJ’s die naam willen maken in het DJ-circuit. Stel jezelf echter deze vraag: weet je zeker dat je zo’n grote verantwoordelijkheid bij een amateur-dj wilt leggen? Hoewel het hard klinkt, is het ook een bittere waarheid. Je moet een DJ hebben met bewezen ervaring, omdat ze zich goed kunnen aanpassen aan de behoeften van een evenement.

Daarnaast is het ook essentieel om DJ’s te vragen naar hun ervaringen met andere evenementen. Je kunt altijd op zoek gaan naar een verwijzing, aangezien veel dj’s op mond-tot-mondreclame vertrouwen als middel om een ​​positieve reputatie op te bouwen. Je kunt ze ook online opzoeken, aangezien veel DJ’s ook internet gebruiken om hun originele muziek uit te brengen. Al met al zal het overwegen van de reputatie en ervaring van een DJ je helpen te beslissen welke DJ het beste is voor jouw bedrijfsevenement.

#2: Gebruikte apparatuur

Uw DJ moet ook geluidsapparatuur kunnen gebruiken om uw bedrijfsevenement van muziek te voorzien. Als hun apparatuur slecht is of van mindere kwaliteit, is de kans groot dat de set van de DJ flopt, wat gevolgen kan hebben voor uw bedrijfsevenement.

Zie het zo: terwijl hightech apparatuur de beste apparatuur is die DJ’s kunnen gebruiken, kunnen de beste DJ’s zelfs de meest miniatuurluidsprekers gebruiken om een ​​feest tot leven te brengen.

#3: Muzikale kennis

Een DJ moet een enorme kennis hebben als het op muziek aankomt. Aangezien een DJ op veel soorten evenementen muziek draait, moeten ze ook op de hoogte zijn van de mensen die uw bedrijfsevenement bijwonen.

Door dit te doen, stelt u hen ook in staat om een ​​set voor te bereiden die geschikt is voor het evenement. Door rekening te houden met de muzikale kennis van een DJ, kan iedereen die aanwezig is de muziek waarderen die wordt gespeeld.

#4: Lengte instellen

De ingestelde lengte is een factor die bepaalt hoeveel de  Dj Bedrijfsfeest je in rekening brengt. Doorgaans bieden DJ’s hun diensten aan voor 3 tot 6 uur. In sommige gevallen draaien dj’s plotseling overuren als je evenement plotseling niet op schema ligt en langer eindigt dan verwacht, dus het is goed om ook rekening te houden met hun vergoedingen voor overuren.

#5: Professionaliteit

Dit is misschien wel de meest kritische factor om te overwegen bij het kiezen van een DJ. Een DJ moet weten hoe hij op de juiste manier met het publiek moet omgaan en niet uit de pas lopen.

Afgezien daarvan moeten dj’s ook weten wanneer ze moeten spreken, vooral tijdens het eigenlijke evenement. Ze mogen geen ongepast gedrag vertonen en het bedrijf goed vertegenwoordigen, ook al worden ze maar voor één nacht aangenomen.

Conclusie

DJ’s kunnen uw bedrijfsevenement tot leven brengen, vooral als degene die u hebt gekozen voldoet aan alle bovenstaande criteria. Als uw DJ goed is in wat ze doen, zal iedereen die aanwezig is zeker een uitstekende, onvergetelijke ervaring hebben op uw bedrijfsevenement.

Bedrijfsevenementen zijn niet het enige soort evenementen dat DJ’s gebruikt voor het leveren van muzikaal entertainment. Bruiloften zijn ook een ander evenement waar dj’s liedjes kunnen spelen om muziek te bieden, vooral tijdens de receptie waar mensen kunnen dansen.

Als je op zoek bent naar een zeer ervaren Dj Bedrijfsfeest, dan heb je geluk, want DJ Tom staat voor je klaar! Hij zorgt ervoor dat het huis rockt, waar en wanneer uw feest ook plaatsvindt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info!