Uw Trouw of huwelijksfeest met een TOP DJ

Wij zijn overtuigd van onze professionele manier van werken die van toepassing is op uw wensen en behoeften. Indien u beslist om Tom te boeken, wordt er een overeenkomst gemaakt.  Voor elk feest werken we met een overeenkomst en voorschot, zo ben u zeker van de DJ boeking, dit jaar alleen kregen we meer dan 20 telefoons van mensen die enkele dagen voor het feest plots zonder DJ zaten. Bij Tom gebeurd dit niet hij is een zelfstandig DJ en dit is zijn beroep.  We hebben steeds een vervanger klaar voor mocht er wegens omstandigheden toch iets gebeuren.

Vrijblijvend gesprek en persoonlijke werkwijze

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Dit betekent dat u bij ons een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek heeft, waarbij wij al jullie wensen bespreken. Denk hierbij aan muziekwensen en wensen met betrekking tot de uitstraling van de show. Tijdens dit gesprek delen we graag onze eerdere ervaringen en voorzien we jullie graag van tips en nieuwe inspiraties. Door dit kennismakingsgesprek komen zowel jullie als wij niet voor verassingen te staan op de grote dag!

Wilt u Tom boeken of een vrijblijvende afspraak bel dan op: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar onze contactpagina.

Andere DJ Sets :

Relevante pagina’s

Wat is een trouwfeest DJ?

Een trouwfeest dj is iemand die platen, meestal van het foute genre, aan elkaar mixt. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers nam het gebruik van cd‘s  toe begin de jaren 90,  de dag van vandaag draaien de meeste feest dj’s met laptop via een programma zoals Serato of Traktor hierbij kan de muziek gewoon op de harde schijf van de computer staan er zijn ook dj’s die werken met USB-stick en geheugenkaarten. In de jaren zeventig trad de feest dj voor het eerst naar voren als een artiest die door zijn platenkeuze en mixtechniek iets nieuws maakte met bestaande platen. In  dancings mixten disco-dj’s voor het eerst platen aan elkaar waarbij ze het einde van één plaat lieten overlopen in het begin van de volgende. Zo ontstonden de mixtechnieken die vandaag standaard zijn voor elke live-dj.  Sinds de opkomst van de housemuziek eind jaren tachtig van de 20e eeuw is het fenomeen dj nog populairder geworden. In het dancegenre zijn degenen die de platen live ten gehore brengen niet altijd de artiesten die de muziek maken (met name de dj’s in de lokale kroeg die muziek draaien van bekende dj’s), hoewel die dan in veel gevallen wel geremixt is. Tegenwoordig is de nadruk van het draaien meer verschoven naar het produceren en zijn vrijwel alle bekende dj’s tevens producer die zijn eigen tracks maakt en uitbrengt. Professionele Dj’s zijn zelfstandig en doet dit als beroep, ze maken ook facturen en betalen belastingen op hun inkomsten. Heel belangrijk voor een trouwfeest dj is de keuze van zijn nummers en de ambiance die hij kan brengen op de dansvloer. Dit gebeurd door zijn muziek keuze  en de stijl van het mixen. Elke dj heeft zijn eigen stijl en wordt vaak vanwege zijn of haar stijl gekozen voor trouwfeesten, evenementen, verjaardagsfeesten …

Bruiloft/trouwfeest/huwelijksfeest

Een bruiloft of trouwfeest is een feest dat gevierd wordt wanneer twee mensen in het huwelijk treden. De benaming bruiloft wordt ook wel gebruikt voor alle onderdelen die op de bruiloftsdag plaatsvinden.

Een aantal weken voorafgaande aan de bruiloft worden de trouwkaarten (uitnodigingen, een faire part in Vlaanderen) verstuurd. Op deze trouwkaart staan de namen van het bruidspaar, en een beknopte beschrijving van wat er die dag gaat gebeuren. Op de trouwkaart wordt eerst de naam van de bruid vermeld, gevolgd door de naam van de bruidegom. Vanaf het moment dat het echtpaar getrouwd is, hoort de volgorde voortaan andersom te zijn. Op de bruiloftsdag worden de trouwringen uitgewisseld. Dit heeft gewoonlijk plaats in het gemeentehuis, maar sommige bruidsparen geven er de voorkeur aan om dit tijdens de kerkdienst te laten plaatsvinden.

Kosten van een trouwfeest

De kosten van een trouwfeest variëren zeer sterk. De sporadische bruidsparen die hun huwelijksfeest vieren in de vorm van een barbecue met vrienden en naaste familie zijn verreweg het goedkoopste uit. Een eenvoudige bruiloft volgens het boekje, inclusief trouwkleed  en notariskosten voor het opmaken van huwelijkse voorwaarden, kost echter al snel 10.000 à 15.000 euro. Tot in de jaren 70 was het gebruikelijk dat de vader van de bruid de kosten van de bruiloft betaalde. Maar er waren ook echtparen, waar alleen de trouwkleed en het pak van de bruidegom door hem betaald werden. Doordat tegenwoordig de meerderheid van de bruidsparen het ouderlijk huis reeds lang heeft verlaten, en meestal ook al enige jaren samenwoont, wordt de bruiloft tegenwoordig meestal betaald door het bruidspaar zelf, wat hun ook de nodige vrijheid geeft om meer of minder mensen uit te nodigen op het feest.

Tags: bruidsjurkencoverband