dj jubileumfeest

DJ Jubileumfeest

dj huwelijksverjaardagVieren jullie binnenkort een 10, 25 of 50 jarig huwelijk? Voor deze een speciale gelegenheid willen waarschijnlijk een feestje organiseren en een DJ boeken, een Allround DJ die voor jong en oud kan draaien.

Dan zit je hier goed!

Bij Discobar Verhuur kan je DJ Tom inhuren een professioneel DJ gespecialiseerd in trouwfeesten jubileums, huwelijksverjaardagen …

 

Een jubileumfeest zonder zorgen

Welk jubileum jullie ook vieren, het is de bedoeling dat zowel vrienden, collega’s en familie een leuke avond beleven en zich amuseren, en daar kan DJ Tom voor zorgen. Een DJ online boeken is niet eenvoudig, omdat je de DJ’s die je via internet terugvind meestal niet kent, of hun manier van draaien.

Als je Tom boekt krijg je een feest zonder zorgen, hij staat garant voor een volle dansvloer. Bekijk gerust de reacties hier op de wbesite van tevreden klanten.

Een jubileum DJ op maat

Wij draaien de huwelijksverjaardag volgens uw wensen en behoeften. Jullie beschrijven hoe jullie ideale jubileumfeest eruit ziet, wij regelen de muziek. Jullie mogen een lijstje opmaken met de nummers dat de DJ zeker moet draaien. Tom beschikt over 25 jaar DJ ervaring in het verzorgen van swingende jubileumfeesten.

Jullie jubileumfeest

dj jubileumOok voor verzoekjes kan je bij ons terecht tijdens het jubileumfeest. Tom luistert steeds naar wat de gasten willen horen en draait hun smaak: zowel recente hits als de grootste oldies, 60, 70, 80, disco, vlaams , swing, rock, rock & roll … Kortom het jubileumfeest wordt een onvergetelijke avond.

Bij elk feest staat de wensen van alle gasten voorop. Wil je meer weten over onze manier van draaien bekijk gerust onze reacties van tevreden klanten. Mensen waar we te gast waren voor een huwelijksverjaardag, trouwfeest, bedrijsfeest, verjaardagsfeest, jubilee … die we graag als referentie gebruiken.

Prijzen

DJ Tom werkt met All-in prijzen, bij hem weet je op voorhand welke prijs je moet betalen voor het draaien van jullie jubileum. Er zijn 2 opties boek Tom met zijn basis installatie aan 475 euro, of boek hem met zijn Deluxe installatie aan 550 euro, van begin tot einde (vervoerskosten wel niet inbegrepen). Vraag vrijblijvend een offerte aan, binnen de 2 uur ontvangen jullie een offerte op maat.

Bekijk meer info over onze basis discobar of deluxe discobar

Contacteer ons voor meer info, offerte en boeking

Boek DJ Tom de referentie voor bedrijfsfeesten in Vlaanderen, bel: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar onze contactpagina.

Laatste reactie : Van Luc en Ingrid 10 jaar (Jubileum) Waerboom Groot Bijgaarden

Dag Tom,

Het was een supertof feestje,  dankzij jou. Iedereen was content en vol lof over de DJ.
Velen hadden zich lang niet meer zo geamuseerd. Daarom nogmaals bedankt en misschien tot nog eens.

Groetjes, Ingrid en Luc

Andere DJ Sets :