foute dj

Dj Foute Party

DJ FOUTE PARTY

Wil je van u bedrijfsfeest of verjaardagsfeest iets heel speciaal maken? Of organiseer je een Foute Party of Foute Disco Fuif?

Foute party’s zijn nog steeds populair in Vlaanderen. Discobar verhuur met DJ Tom komt een volledige avond de beste Foute muziek draaien.

Wij brengen jullie een Fout feest waar zowel jong en oud zich amuseren.  Dit Foute Party Concept is te boeken overal in Vlaanderen

 

DJ Tom op uw Foute Party

Een Disco Party met DJ Tom met Disco en Funk muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 zoals bijvoorbeeld Barry White, Bee Gees, Sister Sledge, The Pointer Sisters, Kool & The Gang, Donna Summers, London Beat en Dr. Alban…  Disco DJ Tom laat iedereen dansen en zich vermaken. Een Foute Party de volledige avond lang met alleen de fautste muziek uit de jaren 60,70,80,90, 00 tot vandaag zoals bijvoorbeeld: Frans Bauer, Christoff, Boney M, Meat love, Village People, Venga Boys …  Boek dan nu de Foute Fuif Show van Dj Tom met de “De foute muziek ” en maak van jullie evenement of feest HET foutste feest van het jaar.

Leerlingen Hemelvaart komen in foute kledij

fout795Het Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartinstituut hield een speciale dag voor leerlingen om hen eens te danken voor hun enthousiasme.

Aan de leerlingen werd gevraagd om ‘fout verkleed’ op school aan te komen. Dat leverde gisteren leuke taferelen op met onder meer massa’s ‘Johnny’s en Marina’s’. Het ‘zootje ongeregeld’ werd op een ontbijt getrakteerd, terwijl een dj alles opvrolijkte.

Nadien volgde een sportieve opwarming, met Oxygen Waregem. Daarna ging het in stoet, zeg maar een Hemelvaartfanfare, naar Waregem Expo. Waar de bekende tv-goochelaar Nicholas Aerts iedereen verraste met een show. De leerlingendag denderde verder met frietjes en frisdrank, een show van leerkrachten met playback acts en filmpjes en een foute party met dj Tom Cosyns als afsluiter.

Bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-waregem/leerlingen-hemelvaart-komen-in-foute-kledij-a3159483/

Enkele foto’s van de Foute Party met DJ Tom Cosyns in de Expo van Waregem

 

 

Fout boeken met of zonder installatie

FOUTE DJDe Foute Party van DJ Tom staat garant voor feest, hoe fouter hoe beter. Met een fout decor, een foute dj en de foute muziek

Het Fout Feest wordt verzorgd door een ervaren Foute-Dj die dankzij zijn 25 ervaring perfect kan inspelen op het aanwezige publiek.

Uiteraard kunnen u en uw gasten altijd verzoekjes indienen bij hem.

Foute Dj Tom kan je boeken met of zonder installatie.

Op een fout feest kan echt alles, hoe fouter hoe beter!

Je hoeft je zeker niet te schamen, want iedereen is faut gekleed, kies je nu voor een outfit van kabouter plop, verkleed je in brandweerman, gebruik, je een disco outfit … Het maak niet uit als het maar Fout is. 

Hoe zotter, hoe beter. Op een foute party kan je feesten op muziek die je bijna nooit hoort behalve op de Fautste Fuif dan. Dans een swing op Barry White, de vogeltjesdans, In Zaire,  ga uit de bol op   Willy Sommers en laat de zon in je hart en vlieg met me mee naar de regenboog tot de plopdans.  Jong en oud mag vals zingen en gek doen op een Foute avond en uiteraard mogen we de polonaise niet vergeten.

FOUTE PARTY DJContact en boeking

Voor meer informatie of boeking bel, 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar de contactpagina hier op de website.

Vier jij binnenkort je verjaardag of trouwfeest? Organiseer je een personeelsfeest, bedrijfsfeest of andere? Wil je met een thema werken? Kies dan voor een Foute Party en laat iedereen zich verkleden, het blijft een succes.

De Foute Party show van DJ Tom komt over heel Vlaanderen, van Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brussel, Antwerpen tot in Limburg.

Uiteraard kan u ons ook boeken voor uw discotheek, fuif of party zonder installatie. We draaien dan een DJ set van 60, 120 of 180 min.

 

 

Andere DJ Sets :